Zuid Stomerijen & Professional Tailoring Amsterdam

We zijn al sinds 1969 actief in Amsterdam & omstreken in de Stomerij & Tailoring branche. Met onze Premium Stomerij Online ophaal & bezorgdienst willen we onze jarenlange ervaring met het stomen bij je thuis brengen. Jouw kleding blijft langer mooi door onze moderne en milieuvriendelijke technieken.

Zuid Stomerijen is met drie servicepunten een begrip in Amsterdam-Zuid en omstreken.

  1. Jacob Obrechtstraat 42 | 1071 KN Amsterdam 
  2. Cornelis Troostplein 9BG | 1072 JJ Amsterdam
  3. Van Woustraat 172 | 1073 LX Amsterdam 

Vakmanschap 

Zuid Stomerijen & Tailoring is één van de bekendste van Amsterdam, daarom werken wij alleen met ateliers die voldoen aan de erkende normen. Met ruim 35 jaar ervaring vermaken wij uw items. Zoals kledingverandering (bijv. innemen, korter of langer maken), was- en strijkservice, kleding op maat en gordijnen.

Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen zoals leer, suède en bont. Dit doen we in onze professionele atelier(s) op meerdere locaties in Amsterdam, zowel voor particulieren als bedrijven.

Het is zeker het overwegen waard om te allen tijde vakkundig te laten repareren. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden maar ook alledaagse kleding en werkkleding is uiteraard van harte welkom.

Mocht u iets willen laten repareren wat niet op deze website staat vermeld, dan kunt u ons telefonisch bereiken of mailen.

Ons gekwalificeerde team staat altijd voor u klaar!