Drie redenen om te kiezen voor Zuid Stomerijen & Tailoring Amsterdam

1. Meer tijd voor andere activiteiten

Iedereen kan fijne dingen bedenken, dan naar de stomerij te gaan. Het wegbrengen en ophalen bij de stomerij kost een hoop tijd die je liever aan iets anders besteed, dit begrijpen wij! Daarom komen wij de te reinigen goederen bij u ophalen en weer terugbrengen op het tijdstip dat dit u uitkomt. Zo houdt u zelf meer tijd over voor andere activiteiten.

2. 5-sterren kwaliteit – premium service

Voor onze klanten als musea en het high end hotels is kwaliteit en premium service een must. Bij Zuid Stomerijen wordt dan ook alle reiniging uitsluitend gedaan door professionals, met ruim 35 jaar ervaring in het reinigen van kleding weten wij precies hoe wij uw kleding moeten behandelen en de gewenste kwaliteit kunnen waarborgen.

3. Met oog voor kleding en milieu

Zuid Stomerijen maakt gebruik van het milieuvriendelijke reinigingsproces KWL (vloeibare koolwaterstof). Deze methode is vriendelijk voor zowel de kleur, vezels en de stof van je kleding. Bij de reiniging met KWL wordt onder andere het koelwater opgevangen en volledig hergebruikt in onze stomerij fabriek. Onze stomerij is voorzien van moderne was- en afwerk apparatuur, waarin flexibiliteit voorop staat. Daarnaast bieden wij een Vinoy- en superprogramma aan. Bij het Vinoy-programma behandelen we uw kleding met een vloeistof die uw kleding vocht en vuil afstotend maakt. Het superprogramma bestaat uit een intensieve reiniging met Vinoy-behandeling, vlekken controle en uitgebreide opmaak. Hierdoor leveren wij een uitstekend product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.